Laatste bericht

coronavirus-01Al onze verenigings-activiteiten/ – bijeenkomsten
(ook de geplande JAARVERGADERING)
zijn tot nader order AFGELAST !

Heeft U vragen over onze Vereniging en haar activiteiten? Bel of email ons gerust!

Omdat het voor ons ondoenlijk is U via briefwisseling / email persoonlijk te bereiken, vindt U alle nieuwe (Verenigings-) ontwikkelingen / wijzigingen, in o.a. onze vergader- en activiteiten planning, tot nader bericht op onze (deze) website.

Heeft U zich als lid niet bij ons aangemeld met u e-mailadres, dan is dit ook een goede reden dat nu alsnog te doen.
Wij kunnen, indien nodig, U dan ook sneller persoonlijk berichten ! Dank daarvoor.

VRIJE-INLOOP avond

inloop

iedere 1e donderdag van de maand !!!

loop gerust eens binnen; de koffie of thee staat altijd klaar.
De eerstvolgende inloopavond is op 03 september 2020.

Rabo ClubSupport 2020

RABO_ClubSupport_A5_FLYER_2.indd

Alle berichtgeving omtrent deze actie vindt U binnenkort ook op deze webpagina getrokken lijn

Geplaatst in Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

U KUNT ONS HELPEN (met uw kennis)

Op onze pagina over foto’s hebben wij ook het onderdeel vraagfoto’s.

Wilt u deze eens bekijken en indien u namen van mensen weet welke bij ons nog niet bekend zijn, stuur ons dan een e-mail met vermelding van foto en het nummer van de bedoelde persoon. B.v.d.getrokken lijn

Vraag naar Jaarboeken

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of wij nog “oude” Jaarboeken van onze vereniging hebben voor bijv. aanvulling van iemands collectie.

Daar wij niet alle Jaarboeken meer in ons bezit hebben , doen wij een beroep op degene die, door omstandigheden, boeken weggooien of aan de “Kringloper” aanbieden (bijv. bij verhuizing e.d.) deze mogelijk aan  ons te doneren zodat wij anderen hier weer mee kunnen verblijden.  U kunt ons altijd benaderen via het secretariaat.  Bij voorbaat dank.getrokken lijn

Initiatief voor de AGENDA van ZEGGE

Met enige regelmaat vernemen wij dat organisaties binnen het Zegse niet altijd vroegtijdig weten wanneer er een evenement plaatsvindt in Zegge. Ook veel inwoners doen op ons een beroep met de vraag: wanneer wordt dat of dat evenement gehouden? Hieraan komt mogelijk een einde want Heemkundekring Den Lande van Zegge heeft het initiatief genomen voor de AGENDA van ZEGGE.

AGENDA ZEGGE

Op de website                     www.heemkundezegge.nl / AGENDA ZEGGE
proberen we alle Zegse evenementen weer te gegeven maar dit kan alleen met medewerking van zo veel mogelijk organisatoren.

Heeft U een evenement in Zegge?  Laat het ons weten en wij vermelden het in de AGENDA ZEGGE.

Graag datum, naam evenement, naam van de organisator, locatie en tijd vermelden.

Aanmelden kan via:
heemkundekringzegge@hotmail.com

Wilt U voortaan weten wat er in Zegge allemaal staat te gebeuren of ben uw benieuwd wat Heemkundekring Den Lande van Zegge zo allemaal doet: kijk dan met grote regelmaat op onze site!!        www.heemkundezegge.nl / AGENDA ZEGGE